Categories
Uncategorized

Tavallinen vai trendikäs keittiö?

Oletko sisustamassa keittiöstäsi uudelleen tai onko edessäsi koko keittiön remontti? Silloin voi olla aika miettiä, millaisen keittiön itselleen haluaa saada. Monille suomalaisille perinteinen keittiön sisustus on kiiltävän valkoinen ja tähän tyyliin luotetaan vuodesta toiseen. Keittiöitä on kuitenkin erilaisia ja riippuen niin budjetista kuin mieltymyksistä, keittiöstä voi loihtia itselleen joko kauniin tavallisen keittiön tai rohkean ja trendikkään keittiön.
Keittiöremontti on yksi kalleimmista remonteista kotona ja siihen saa uppoamaan helposti rahaa. Tämän takia monesti budjetti rajoittaa myös keittiön sisustusta mutta säästää voi monella tapaa ja jos osaamista riittää on mahdollista tehdä paljon myös itse. Ainakin keittiön purkaminen onnistuu monelta itse ja myös sillä voi säästää melkoisen summan. JOs keittiön kaapistojen asentaminen ei onnistu itseltä, on se järkevä jättää ammattilaiselle.
Perinteinen suomalainen keittiö syntyy vaaleista pinnoista. Perinteisessä keittiössä ei ole välttämätöntä muuttaa koko sisustusta, jos esimerkiksi omistaa jo modernimmat keittiön kaapistot, voi pelkästään vaihtaa kaappien ovet uusiin ja uusia keittiön kodinkoneet esimerkiksi integroituihin malleihin. Tällaisella muutoksella saa jo paljon muutosta aikaan.
Monet nykyajan trendikkäät keittiöt ovat avaria ja niissä on panostettu tilan tuntuun. Monta kertaa yläkaapistot jätetään pois, jolloin tila tulee suuremman tuntuiseksi. Kaappi tilaa lisätään esimerkiksi saarekkeisiin ja lisänä voi olla avohyllyjä, jolle kauniita esineitä voi asetella esille. Trendikkäässä keittiössä myös keittolevy ja työskentelytila on usein siirretty pois pesualtaan viereltä. Se voidaan sijoittaa keskelle keittiötä saarekkeeseen tai erilliselle seinustalle.
Keittiön lisäksi panostetaan paljon ruokailutilaan, joka voi olla keittiön yhteydessä tai erillisessä ruokailuhuoneessa. Hyviä vinkkejä ruokailutiloihin voi hakea esimerkiksi ravintoloista tai hotelleista. Voit esimerkiksi vierailla lillaroberts.com hotellissa tai vastaavassa paikassa ja ottaa vinkit talteen omaan ruokailutilaan hotellin ravintolasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *