Categories
Uncategorized

Kylpyhuoneen sisustus

Kaipaako kylpyhuoneesi päivitystä? Tämä projekti voi olla monelle meistä kovin pelottava ajatus, johon ei ainakaan itse lähdetä, ilman ammattilaisen apua. Kaikki kylpyhuoneen osalta ei välttämättä tarvitse ammattilaista ja myös omaa kylpyhuonetta on mahdollista päivittää ilman suurta täysremonttia, joka voi myös maksaa todella paljon. Ota vinkit talteen ja päivitä oma kylpyhuoneesi tuoreen raikkaaksi edullisesti ja helposti.

Riippumatta kylpyhuoneen pintamateriaalista voi kylpyhuonetta helposti päivittää maalaamalla. Kaikille kylpyhuoneen pintamateriaaleille on saatavilla maaleja, jotka soveltuvat juuri oikeaan käyttöön. Näin voit helposti nostaa kylpyhuoneen ilmettä nopeasti ja raikastaa sitä vaaleilla väreillä. Kylpyhuoneen voi myös tehdä valoisammaksi helposti lisäämällä huoneeseen lisää valaistusta. Jos katossa ei ole riittävästi valoja, voi sinne helposti asentaa lisä suunnattavia led-valoja, jotka valaisevat kylpyhuoneen nopeasti. Erilaiset led-valonauhat voidaan myös asentaa peilikaappiin tai muualle tuomaan tunnelmaa ja lisää valoa pimeyteen.

Kylpyhuoneen ilmettä voi myös kohentaa uusimalla kaikki vanhat muoviset koukut uusilla rosteri koukuilla. Koukkuja saa tarroilla, jotka liimaavat koukut pysyvästi seinään ja niitä ei tarvitse porata seinään tai kaakelin läpi. Koukut tekevät ilmeestä kauniin modernin. Voit myös kohentaa ilmettä ostamalla modernin suihkun ja sekoittajan siihen, jossa on esimerkiksi sadesuihkupää ja toinen suihkupää, jossa on erilaisia ominaisuuksia. Kylpyhuoneeseen saa myös kätevästi lisätilaa hankkimalla pesuaineille kulmakoreja, jotka valmistettu vettä kestävästä materiaalista.

Tällaiset muutokset voi olla mahdollisia myös vuokra-asuntoihin, kunhan asiaa ensin selvittää isännöitsijältä. Jos ei pysty muuttamaan omaa kylpyhuonetta unelmien kylpyläksi, voi aina lähteä viikonloppulomalle kylpylään. Kylpylä Helsingissä, voi olla hyvää vaihtelua omaan harmaaseen arkeen. Siellä pääsee rauhassa nauttimaan ja rentoutumaan raskaan työviikon jälkeen. Voit siis helposti ottaa suunnaksi pääkaupunkiseudun ja nauttia nin kylpylästä kuin suurkaupungin viihteestä läpi yön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *