Categories
Uncategorized

5 kodin sisustus ideaa talvea varten

5 kodin sisustus ideaa talvea varten

Kodin sisustus vaihtelee eri vuodenaikojen mukaan. Talven tullessa, moni kaipaa kotiinsa lämpöä ja kodikkuutta. Joten, mitä enää odotat? Valmistaudu talvea varten tyylikkäästi. Tuo takaisin ne pehmeät ja pörröiset kankaat, jotka hylkäsit keväällä ja aloita kotisi sisustaminen.

Pehmeät ja mukavat kankaat

Talvessa on kyse viihtyisyydestä. Kun ulkona on kylmä ja märkä, haluat tuoda lisää lämpöä ja mukavuutta sisälle, jotta kaikki pehmeät vilttisi, pörröiset peitot ja raskaat verhot poistuvat kaapistasi ja pystyt käyttämään niitä kotisi tunnelman muuttamiseen. Voit käyttää tyynyjä ja pehmikkeitä lisätäksesi lämpöä ja mukavuutta makuuhuoneeseesi ja asuintiloihisi.

Lisää mattoja

Lisää mattoja talon kaikille alueille. Ei ole mukavaa kävellä kylmillä lattioilla, ja matot saavat kotisi tuntumaan paljon kutsuvammalta ja lämpimämmältä.

Koristele asuntoasi luonnollisilla asioilla

Käytä kotisi sisustamiseen luonnon elementtejä, kuten puuta, kiveä, kukkia, lehtiä ja männynkäpyjä. Kerää ne kaikki nippuun ja laita ne koriin tai asettele oksia ruokapöydällesi.

Käytä lasiastioita koristeina

Koristele kotiasi männynkävyillä, lehdillä, puiden oksilla tai millä tahansa muilla luonnollisilla tavoilla. Voit asettaa käpyjä tai lehtiä esimerkiksi läpinäkyviin lasiastioihin luodaksesi talvista tunnelmaa kotiisi. Voit myös käyttää tyhjiä viinipulloja talvisina maljakkoina tai kynttilänjalkoina.

Sytytä tuoksukynttilöitä

Jotta kotisi tuntuisi erityisen mukavalta ja kutsuvalta, käytä kanelitankoja, vaniljapapuja tai tuoksukynttilöitä miellyttävien tuoksujen tuottamiseen. Voit myös sytyttää tuoksukynttilöitä tunnelman luomiseen.

Yhteenveto

Kodin sisustamiseen ei tarvitse käyttää paljoa rahaa, kuten ei myöskään hiusten koristelemiseen (katso esimerkiksi kuinka edulliset nämä aidot hiustenpidennykset ovat). Keräämällä vai joitaintalvisia asioita ulkoa ja ottamalla vanhat paksut vilttisi takaisin käyttöön teet kodistasi jo paljon kodikkaamman ja talvisemman. Miten sinä aiot koristella kotisi talvea varten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *