Categories
Uncategorized

Mitä yhteistä kauneimmilla ravintoloilla on?

Se, että onko paras ravintolan muotoilu avoimesti näyttävää vai selvästi vaisumpaa, on merkityksetöntä. Jokaisella suunnittelulla on loppujen lopuksi oma logiikkansa ja esteettisyytensä.

Ravintola haluaa luoda kokemuksen, joka kunnioittaa kaupunkia, jossa se on – se pyrkii tuottamaan emotionaalisen ja viskeraalisen reaktion sen asiakkaissa. Kaikkien hienojen ravintoloiden sisustus on mikrokosmos suuremmista kaupunkimaisemista, joissa ne ovat. Ravintolat ovat viime kädessä erittäin keskeisiä kaikelle kaupunkitaloudelle, kulttuurille ja sosiaaliselle toiminnalle. Seuraavaksi haluan jakaa joitain loistavia ravintoloita Helsingissä. Alla listattujen ravintoloiden lisäksi ravintola kampissa on myös erinomainen vaihtoehto.

Vinkkeli

Yksi Kaartinkaupungin parhaimmista ravintoloista, Vinkkeli, on tyylikäs, mutta avara ravintola. Tämä on erinomainen valinta treffeille, jos haluat tehdä ihastukseesi todellisen vaikutuksen, mutta ravintola sopii toki myös muihinkin tilanteisiin.

Muru

Pieni on kaunista, ja niin on muuten romanttistakin. Muru on ravintola, jonka nimikin kertoo, kenen kanssa sinne kannattaa mennä. Ravintolan lämminhenkinen tunnelma ja erinomainen asiakaspalvelu tekevät illallisesta rakkaasi kanssa täydellisen. Eikä ravintolan ulkoasussakaan ole moitittavaa. Murun viiniullakon tikapuut tuovat shakespearemäistä romantiikkaa iltaan kuin iltaan. Mene tänne murusi kanssa!

Yes Yes Yes

Tyylikäs, mutta rento Yes Yes Yes tarjoilee monipuolista kasvis- ja vegaanista ruokaa jaettavaksi niin ystävien kuin rakkaan kanssa! Spontaaniin baarisyömiseen rohkaisee pitkä baaritiski, jolla on paikat 30 asiakkaalle, mutta romanttiselle kahdenkeskiselle illalliselle kannattaa tehdä pöytävaraus ennakkoon.

Grön

Viime vuonna yhdeksi parhaaksi ravintolaksi valittu moderni, kasvispohjainen sesonkiravintola Grön on pieni, tunnelmallinen paikka, jossa asiakas todellakin huomioidaan. Romanttisella illallisella luodaan yhteisiä muistoja, kun maistellaan mielikuvituksellisia, luovia annoksia ja erikoisia, villejä alkuviinejä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *