Categories
Uncategorized

Säästä rahaa ja aikaa näillä keittiövälineillä

Minun on myönnettävä, että ostan aivan liikaa keittiötarvikkeita. Olen kuitenkin sitoutunut varhaiseläkkeelle siirtymiseen ja olen siksi onnistunut luopumaan tarpeettomista laitteista ja välttymään turhien keittiövälineiden hankkimiselta.

Monitoimikone

Yksi tärkeimmistä keittiövälineistäni on vaihdettavilla levyillä varustettu monitoimikone. Tätä keittiövälinettä voidaan todellakin pitää kokin parhaana ystävänä. Sen avulla voit silputtaa juustoa tai viipaloida pepperonia ja voit näin säästää huomattavasti rahaa verrattuna siihen, että ostaisit valmiita juustoviipaleita tai pepperoneja kaupasta.

Haudutuspata

Seuraavaksi tärkein keittiövälineeni on Slow cooker, joka tunnetaan myös nimellä hauduatuspata. Haudutuspadan sisällä ruoka kypsyy sillä aikaa, kun teet itse jotakin muuta, ja ruoka valmistuu ilman ylimääräistä vaivaa. Voit laittaa pataan aamulla esimerkiksi vihanneksia, lihaa ja nestettä ja pata hauduttaa ruuan asettamasi ajan mukaisesti. Ruoka hautuu haudutuspadan sisällä matalassa lämpötilassa, jolloin ravintoarvot ja vitamiinit säilyvät parhaalla mahdollisella tavalla. 

Riisinkeitin

Toinen pakollisista keittiövälineistäni, josta saan monilta kokeilta paljon vastustusta, (koska se näyttää oudolta tai tarpeettomalta), on sähköinen riisikeitin. Riisinkeitintä on kuitenkin erittäin helppoa käyttää – sinun tarvitsee vain lisä vesi ja riisit, niin kone hoitaa loput. Riisin valmistuttua sinun tarvitsee vain nostaa säiliö keittimestä ja voit tarjoilla riisin suoraan keittoastiasta. Ja mikä parasta, vältyt tarpeettomalta tiskaamiselta!

Mistä löydän parhaimmat keittiövälineet?

Minulta kysytään tätä kysymystä usein, mutta onneksi minulla on tähän helppo vastaus – KitchenTime verkkokaupasta! Tämän verkkokaupan valikoimasta voit löytää kahvimyllyt ja riisinkeittimet sekä kaikki muut keittiön välttämättömyydet edullisesti ja nopeasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *