Categories
Uncategorized

Parhaat vinkit keittiön uudistamiseen

Kiinteistöalalla on vanha sanonta: “Keittiöt myyvät koteja”. Koska keittiö on keskeinen alue kodissa ja sitä käyttävät yleensä perheet, se on yksi ensimmäisistä asioista, joita monet talonmetsästäjät katsovat. Halusit sitten uudistaa keittiösi voidaksesi myydä kotisi pois korkeammalla hinnalla tai suunnittelit sitten keittiötäsi tehdäksesi siitä unelmiesi keittiön, sinun täytyy ensiksi budjetoida ja suunnitella tiettyjä asioita.

Selvitä mitä sinulla on pakko olla

Ensimmäinen askel keittiön uudistamisessa on päättää, mitä todella haluat. Tämä auttaa sinua kaventamaan vaihtoehtojasi ja laatimaan sopivan budjetin. Aluksi voi tuntua, että keittiösi vaihtoehdot ovat rajattomat. Budjetin laatiminen auttaa sinua kuitenkin kaventamaan vaihtoehtojasi ja päättämään mitkä asiat ovat sinulle kaikista tärkeimpiä.

Tarvitsetko lisää säilöntätilaa? Haluatko enemmän tilaa viihteelle? Haluatko saada keittiösi toimimaan paremmin perheellesi? Tässä on muutamia kysymyksiä, joiden avulla voit rajoittaa vaihtoehtojasi:

  • Mitkä ovat nykyisen keittiösi heikkoudet?
  • Mitä tarvitset lisää?
  • Mitä tarvitset vähemmän?
  • Pitääkö sinun muuttaa asettelua keittiössäsi?
  • Mitä on päivitettävä?
  • Haluatko myydä kotisi pian? Mitkä päivitykset lisäisivät eniten lisäarvoa keittiöösi?

Palkkaa ammattilaisia

Kun tiedät mitä haluat, kuinka paljon se tulee maksamaan ja kuinka paljon rahaa olet valmis käyttämään keittiösi uudistaminen, olet valmis palkkaamaan tiimin, joka tulee tekemään unelmistasi totta!

Urakoitsijan palkkaaminen

Urakoitsija on minkä tahansa peruskorjauksen tai kunnostuksen avainhenkilö. He hankkivat ja toimittavat kaikki materiaalit, suunnittelevat projektin aikataulun ja palkkaavat alihankkijoita, jotka työskentelevät koko remontin ajan. Pohjimmiltaan he tekevät projektista sujuvamman ja saavat sen päättymään ajoissa.

Urakoitsijan palkkaaminen on ylimääräinen kustannus, mutta heillä on parhaat materiaalitarjoukset, mikä voi auttaa sinua säästämään rahaa pidemmällä aikavälillä. Kun projektisi on päättynyt, voit kehystää muistoja keittiösi kunnostuksesta näyttäviin passepartout kehyksiin.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *