Categories
Uncategorized

Luo viihtyisä kotitoimisto – parhaimmat vinkit

Työskenteleminen sujuu parhaiten ja on mieluisinta silloin, kun työympäristö on viihtyisä. Kannattaa valita mukava tuoli ja sopiva pöytä, niin työtilasi sulautuu osaksi olohuoneesi tai ruokatilasi sisustustyyliä.

Kotitoimiston sisustaminen kannattaa aloittaa pohtimalla, että millaisessa työtilassa haluat tehdä töitä. Mikäli työtilassasi on niukasti vapaata tilaa, voi oiva ratkaisu olla seinään kiinnitettävä moderni klaffilipasto. Kun lipasto on kiinni, se näyttää kaapilta eikä vie juurikaan tilaa kodissasi. Tämän lisäksi paperit ja toimistotarvikkeet pysyvät tallessa helposti kannen takana. 

Tarvitsetko säilytystilaa?

Jos olet kuin muut ja tarvitset töitten tekemiseen muutakin kuin läppärin, kannattaa hankkia sellainen työpöytä, joka tarjoaa paljon säilytystilaa. Modernit työpöydät ovat usein tyyleiltään siroja, joten harvemmin enää näkee pöytiä, joihin on yhdistetty massiiviset laatikkokokonaisuudet. Yleensä vain parilla laatikolla pärjääkin erittäin hyvin.

Älä tee kotitoimistostasi perinteistä konttoria

Mikäli et halua tehdä työpisteestä lainkaan konttorimaista, kannattaa työpöytänä käyttää yksinkertaista sivupöytää. Sivupöytä on silloin sopiva ratkaisu, kun työskentelet kannettavalla tietokoneella etkä tarvitse paperikasoja lähellesi. Tuolina kotitoimistossasi voi toimia parhaiten nojatuoli, jota voit käyttää olohuoneessasi lopetettuasi töittesi tekemisen.

Hanki mukava, ergonominen tuoli työskentelyä varten

Yksi keskeisimmistä asioista työtuolissa on mukavuus ja ergonomisuus. Kotikonttorissa on tietenkin myös hyvä asia, jos tuolisi sopii saumattomasti myös kotisi muuhun sisustustyyliin. Onnistut tässä hankkimalla sellaisen tuolin, joka on samaa mallia kuin ruokapöytäsi tuolit. Tuoleista on usein myös saatavilla eri malleja ja tuoli kannattaa ehdottomasti mukavuuden nimissä hankkia selkänojallisena ja mieluusti myös hyvin pehmustettuna.

Koristele ympäröivä tila

Kotona sinulla on täydet vapaudet tehdä toimistossa sellainen kuin haluat. Voit luoda persoonallista tunnelmaa työpisteeseesi sijoittamalla erilaisia sisustusesineitä tai tauluja tilaasi. Sisustustaulut ja koristetyynyt ovat loistavia ratkaisuja viihtyisyyden parantamiseksi, koska sinulla on täydet vapaudet valita juuri itsellesi mieluisa taulu tai tyyny laajoista ja monipuolisista valikoimista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *