Categories
Uncategorized

Miten valita kalusteet pieneen keittiöön?

Miten valita kalusteet pieneen keittiöön?

Pienelle keittiölle sopivan kalustesarjan pitäisi luoda kevyt tunne keittiöösi ja olla mahdollisimman tyylikäs.

Moderni teknologia on tuottanut elämäämme yhä enemmän laitteita. Miettikäämme mitä keittiöissämme oli vain aikaisemmin. Liesi ja jääkaappi. Nykyään näiden lisäksi lähes jokaisella kotitaloudella on myös mikroaaltouuni, pesukone ja astianpesukone niillä, jotka eivät halua pestä astioitaan käsin. Lisäksi monilla kotitalouksilla on vielä uuni. Kahvimylly, kahvinkeitin, paahtokone, mikseri ja tehosekoitin eivät myöskään ole epätavallisia tuttavuuksia keittiössä. Kaikki tämä on kuitenkin asetettava jonnekin ja tilaa säästäen.

Yksi keino tilan lisäämiselle on järjestää mikroaaltouuni ja uuni (jos sellainen on) toiseen yläkaappiin, jota kutsutaan myös kynäkoteloksi. Miten sitten todella hyödynnät kaiken tilan? Pienessä keittiössä kaikki pinta-ala olisi käytettävä, jotta saat kaikki tavarasi mahtumaan keittiöön. No, esimerkiksi jääkaapin ja seinän välillä on usein noin 10 cm etäisyys. No, miten se kannattaa sitten hyödyntää? Voit tehdä tähän väliin liukuvan kaapin mausteille ja muille pienille tuotteille. Tilojen säästämiseksi pienissä keittiöissä voit myös valmistaa kaappeja, joiden ovet eivät avaudu sivuille, vaan nousevat ylös. Tällaiset varusteet ovat kuitenkin melko kalliita, mutta ne säästävät paljon tilaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Miten valita kalusteet pieneen keittiöön?

Miten valita kalusteet pieneen keittiöön?

Pienelle keittiölle sopivan kalustesarjan pitäisi luoda kevyt tunne keittiöösi ja olla mahdollisimman tyylikäs.

Moderni teknologia on tuottanut elämäämme yhä enemmän laitteita. Miettikäämme mitä keittiöissämme oli vain aikaisemmin. Liesi ja jääkaappi. Nykyään näiden lisäksi lähes jokaisella kotitaloudella on myös mikroaaltouuni, pesukone ja astianpesukone niillä, jotka eivät halua pestä astioitaan käsin. Lisäksi monilla kotitalouksilla on vielä uuni. Kahvimylly, kahvinkeitin, paahtokone, mikseri ja tehosekoitin eivät myöskään ole epätavallisia tuttavuuksia keittiössä. Kaikki tämä on kuitenkin asetettava jonnekin ja tilaa säästäen.

Yksi keino tilan lisäämiselle on järjestää mikroaaltouuni ja uuni (jos sellainen on) toiseen yläkaappiin, jota kutsutaan myös kynäkoteloksi. Miten sitten todella hyödynnät kaiken tilan? Pienessä keittiössä kaikki pinta-ala olisi käytettävä, jotta saat kaikki tavarasi mahtumaan keittiöön. No, esimerkiksi jääkaapin ja seinän välillä on usein noin 10 cm etäisyys. No, miten se kannattaa sitten hyödyntää? Voit tehdä tähän väliin liukuvan kaapin mausteille ja muille pienille tuotteille. Tilojen säästämiseksi pienissä keittiöissä voit myös valmistaa kaappeja, joiden ovet eivät avaudu sivuille, vaan nousevat ylös. Tällaiset varusteet ovat kuitenkin melko kalliita, mutta ne säästävät paljon tilaa.